€ 8.65
€ 9.50
Welkom op Terravino.be
Terravino GCV, groot- en kleinhandel, gelegen in het zuiden van Antwerpen is ondertussen een bekend adres geworden. Wat achttien jaar geleden ontstaan is uit een passie voor het wijngebeuren is uiteindelijk uitgegroeid tot een klein bedrijf.

Niet altijd ronkende namen, maar vooral kleine wijnboeren die heel veel liefde tonen voor het vak, vertegenwoordigen ons gamma. Zij worden ook regelmatig opgemerkt door gespecialiseerde wijngidsen en dat is voor ons imago mooie meegenomen.

Uiteraard beperken wij ons niet tot de klassieke wijngebieden, maar bieden wij ook een breed spectrum aan van wereldwijnen. Terravino GCV werkt zonder vertegenwoordigers en maakt geen dure reclame. Het resultaat is de allerbeste prijs - kwaliteit.

Het zorgvuldig selecteren van wijnen heeft het vertrouwen van de consument nooit bedrogen.

"Kopen bij een wijnhandelaar heeft voordelen: na verloop van tijd weet hij waaraan je de voorkeur geeft en waaraan juist niet. Je kunt er altijd terecht voor iets speciaals en hij kan achtergronden en anekdotes vertellen over zijn assortiment. Waar een kleine wijnhandel groot kan in zijn!"
Terravino GCV | De Valk 27 | 2640 Mortsel | Contact